• Segafredo Hot Ciok kakao 1kg

    Vees lahustuv madala rasvasisaldusega kakaopulber Hot Ciok pakub kõrge kvaliteediga kakaojooki. Sobib valmistamiseks samuti kuuma piimaga.
  • Monbana Trèsor kuum šokolaad 1kg

    Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 125 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit.
  • Monbana Tresor kuum šokolaad 250g

    Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 125 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit. Sega  pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini). Kakaosisaldus on 33%, paksendajaks on vanillimaitseline nisutärklis.
  • Monbana karamellimaitseline kuum šokolaad 250g

    Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 200 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit (25g). Sega pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini). Kui soovid paksemat ja intensiivsema maitsega jooki vähenda piima kogust. Kakaosisaldus on vähemalt 32%, karamellimaitseline.  
  • Monbana pähklimaitseline kuum šokolaad 250g

    Kuuma šokolaadi valmistamiseks võta paksupõhjaline pott, lisa 125 ml soojale piimale 1 kuhjaga supilusikatäis pulbrit. Sega pidevalt kuni esimeste mullikeste tekkimiseni (75-80 kraadini). Kakaosisaldus on min 32%, pähklimaitseline. Hoiatus: toode sisaldab pähklit!
  • Uus toode!

    Monbana Tresor kookose maitseline kuum šokolaad 250g

    Koostisosad: suhkur, kookose (min. 32%); lõhna- ja maitseaine (piim). Valmistamine: Sega 25g šokolaadipulbrit 200 ml leige piimaga, kuumuta segu pliidil pidevalt segades esimeste mullikeste tekkimisteni (75-80 kraadi). Kui soovid intensiivsema maitsega jooki, vähenda piima kogust.
  • Monbana Trèsor tume šokolaad 60% 800g

    Kuum tume šokolaad suure kakaosisaldusega ja redutseeritud suhkruga*, mis vastab praegustele tarbimistrendidele. Intensiivne, puhas ja rafineeritud jook, mis võidab autentse kuuma šokolaadi austajad.

Title

Go to Top